Aloys Brantenaar

Hier kun je gezellig praten over randverschijnselen van onze nulspoorhobby. Vertel waar je mee bezig bent. (Het beledigen van personen en het beschadigen van commerciële reputaties is verboden. En wordt bestraft.)
Plaats reactie
Gebruikersavatar
RobK
Site Admin
Berichten: 1379
Lid geworden op: 09 mei 2005, 14:27
Locatie: Maastricht
Contacteer:

Aloys Brantenaar

Bericht door RobK » 27 sep 2017, 17:22

Op zondag 24 september 2017 is Aloys Brantenaar onverwachts overleden. Hij was 68 jaar. Aloys toonde in de jaren negentig een grote betrokkenheid bij de pogingen om de modelbouwers in spoor nul landelijk te organiseren. Aloys, een bescheiden man, was een trouw bezoeker van modelspoorbijeenkomsten in binnen- en buitenland. Om die te kunnen meemaken deinsde hij als enthousiast kampeerder niet terug voor de nodige ontberingen.

We wensen zijn vrouw Ada en zijn drie kinderen sterkte bij dit verlies.

ArnoldS
Berichten: 1229
Lid geworden op: 15 mei 2005, 15:39

Re: Aloys Brantenaar

Bericht door ArnoldS » 28 sep 2017, 00:07

Hallo Rob,

Dit is echt een heel naar bericht. Aloys is nog eens bij de Blokpost in Haarlem op bezoek geweest. Zover ik weet was hij een groot liefhebber van stoomlocomotieven in het klein en in het groot. Vroeger kampeerde hij regelmatig nabij de North Yorkshire Moors (GB) waar hij als vrijwillige stoker meeging op een van de stoomlocomotieven van de North Yorkshire Moors Railway.
Blokpost_Aloys Brantenaar.jpg
Aloys op bezoek bij Blokpost, najaar 2005
Ik kende Aloys ook als een sociaal bewogen man, bescheiden en met veel humor.

Vriendelijke groeten,

Arnold

Plaats reactie