Registreer je voor 't forum per e-mail, s.v.p.

Nieuwe leden zijn welkom bij het forum. Stuur een e-mail naar rkievit(a)kpnmail.nl om je aan te melden. Wegens spam-aanvallen heeft dit forum geen knop "Registreren".
Plaats reactie
Gebruikersavatar
RobK
Site Admin
Berichten: 1395
Lid geworden op: 09 mei 2005, 14:27
Locatie: Maastricht
Contacteer:

Registreer je voor 't forum per e-mail, s.v.p.

Bericht door RobK » 11 okt 2008, 22:09

Het forum wordt herhaaldelijk gebombardeerd met tientallen nep-aanmeldingen, vaak met Russische namen en bijna allemaal met Gmail-adressen. Omdat de mailbox van de beheerder volloopt, en omdat authentieke aanmeldingen over het hoofd dreigen te worden gezien, heb ik het online registreren van nieuwe leden voorlopig moeten uitschakelen. Hoe deze spam-aanval door de aanmeldingsprocedure weet heen te komen, wordt nog uitgezocht.

Let wel, dit gaat niet over het inloggen. Leden van het forum hebben zich al geregistreerd, en kunnen zoals gebruikelijk inloggen ("Aanmelden").

Nieuwe leden blijven welkom bij het Spoornulforum! Je kunt je bij ons laten registreren door een e-mail aan rkievit(a)kpnmail.nl , waarbij er in plaats van (a) natuurlijk een @ moet staan.

Geef aan onder welke gebruikersnaam je bekend wilt zijn in het forum. Schuilnamen worden niet geaccepteerd; kies s.v.p. een naam die lijkt op je eigen naam. Wij zijn een gemeenschap van echte mensen die elkaar regelmatig in het echt ontmoeten, dus dan is het handig wanneer we ongeveer weten hoe we heten. Je krijgt binnen enkele dagen antwoord dat je account is geactiveerd, en dan kun je berichten gaan plaatsen.

Hieronder een plaatje van de beheerderspagina met een voorbeeld van de nepaanmelders:

Afbeelding

Plaats reactie